TASQUES PER FER DURANT EL PERÍODE DE CLASSE NO PRESENCIAL

Aquí teniu enllaços a les tasques que podeu anar fent a casa, durant aquest temps sense classes presencials, organitzades per nivells.


CICLE INFANTIL


  1. CANTAR
    Cantar és una manera excel·lent de distreure's, contribueix al bon humor i ajuda al desenvolupament del llenguatge. Repassau les cançons que hem après a l'escola, ensenyau cançons de quan éreu petits als vostres fills i filles, posau en marxa la seva imaginació i canviau conjuntament la lletra de cançons conegudes, engrescau-los a que s'inventin cançons...
    I per què no montar un Karaoke a casa? Pot ser ben divertit!
    Ara que s'apropa el canvi d'estació, vos deix aquí dos enllaços amb dues cançons de primavera:
  2. BALLAR
    Tants dies a casa... És necessari moure un poc el cos!
    Posau música... i a ballar!!! Que inventin coreografies o que ballin al ritme del Just dance (hi ha molts vídeos penjats a Youtube), també podeu jugar a les estàtues amb ells, ballar amb diferents parts del cos... O inclús viure noves experiències, per què no provau de ballar amb els ulls tancats per la sala? (Això sí, alerta amb els mobles!!!).
  3. ESCOLTAR
    I així com necessitam moure el cos, també és important relaxar-se... Una bona manera de fer-ho pot ser escoltant música tranquil·la. Una activitat que funciona molt bé per baixar la intensitat és seure, tancar els ulls i escoltar què passa al nostre voltant (què sentim quan escoltam de bon de veres...?). També podeu aprofitar per ensenyar als vostres fills i filles la música que vosaltres escoltau (o escoltàveu).
    Els encanten cançons com Girls just wanna have fun de Cindy Lauper o We will rock you de Queen!
    Per altra banda, hi ha gran quantitat de vídeos a Youtube per treballar la discriminació auditiva. (Si poseu: discriminació auditiva sons vos sortiran molts recursos).
    Alguns exemples:
  4. FER MÚSICA
    Si teniu la sort de tenir algun instrument musical a casa, no dubteu en ensenyar-lo a tocar als vostres fills o filles, i si són massa petits... Tocau davant ells, inventau una cançó junts...
    El nostre cos també és un instrument per fer música, aquest trimestre hem treballat la percussió corporal, experimentau els sons que es poden fer amb el cos i la veu.
    Igualment també podeu elaborar instruments amb coses quotidianes que trobeu per casa o amb materials reciclats... Montau una bona orquestra a casa i enviau un vídeo a la família, de ben segur que serà divertit!

CICLE INICIAL

1. Crear cançons amb aquesta aplicació (per ordenador és gratuïta)



2. Practicar la Clau de Sol




3. Jugar amb les notes


4. Tocar el xilòfon


CICLE SUPERIOR


1. Practicar les notes


2. Reconèixer els instruments


3. Aprendre cançons amb la flauta


PER TOTS EN GENERAL, UNA LLISTA DE VIDEOS DE CONTES MUSICALS I AUDICIONS



I FINALMENT, RECORDAU REPASSAR LA MÚSICA I LLETRA DE LA CANÇÓ "AMICS PER SEMPRE" PEL LIP DUB QUE FAREM PER LA JORNADA DE PORTES OBERTES




Comentaris